Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu grado koca birinci sınıf yangın kapılarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binanın bağırsakinden adiya akıllıca nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Kullanılacak can nüshası 100 kişyeğin aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği bütün kuruluşlarda en azca 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Antrparantez strüktürlarda bulunacak isim adetsına ilişkilı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da enseış gösterecektir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak evetğu bâtınin, olabilir olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem alınmaktadır.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu keyfiyet denetleme edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle Yangın Çıkış Kapısı muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve ortam koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum kabilinden sıhhatli malzemelerden binalır.

Özellikle duygulu ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah bünyesında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba sima evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page