Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın ve müstacel konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeri. 

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın bapları sair yangın bapsı türleri arasındadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en onat eder politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kenarı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Özellikle duyar ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

yangın kapısı Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı muhik kolayca oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

 Fonksiyonel evetğu kadar göstermelik layihamlara da ehil olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şayan olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page